Βιογραφικό

2thePoint0284
Niki Papandreou

Η Νίκη Παπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βόρεια Εύβοια. Έχει σπουδάσει Τουριστικά και για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με εναλλακτικές μορφές θεραπείας και εκγύμνασης (μάλαξη, rejuvance, Rolfing, μέθοδος T. Berthera, κ.α.) Μέσα από αυτή την αναζήτηση γύρω από το σώμα, ήρθε σε επαφή με το Pilates το 2004.

Βλέποντας και, κυρίως, βιώνοντας αυτή τη μοναδική εμπειρία, αλλά και τα οφέλη της μεθόδου, αποφασίζει να την ακολουθήσει και να εντρυφήσει σε αυτήν. Λαμβάνει, λοιπόν, την εκπαίδευση της Ευίτας Ηλιοπούλου –της οποίας, αργότερα, υπήρξε βασική συνεργάτιδα για 8 χρόνια– και ξεκινά να διδάσκει επαγγελματικά από το 2005 έως και σήμερα. Το 2009, κάνει δεύτερη εκπαίδευση πάνω στη μέθοδο στο “Studio One”.  Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής της με τη μέθοδο, έχει συνεργαστεί με αναγνωρισμένα Pilates studio της Αθήνας.

Έχει επίσης παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων –μεταξύ άλλων για αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και τραυματισμών, Pilates για εγκύους και για την τρίτη ηλικία–, με καταξιωμένους εκπαιδευτές του εξωτερικού.

Το 2019 αποφασίζει να ανοίξει το δικό της studio Pilates, το “2 the Point”.

Οι γνώσεις και η εμπειρία της Νίκης, σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή της ικανότητα, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που τη διακρίνουν, εγγυώνται ότι κάθε ασκούμενος θα αποκτήσει σταδιακά καλύτερη συνειδητότητα και έλεγχο του σώματός του. Η εφαρμογή των αποτελεσμάτων είναι, εξάλλου, ορατή στην καθημερινότητά του, καθώς, χάρη στο Pilates, το σώμα γίνεται ολοένα και πιο λειτουργικό –από τον τρόπο που στέκεται έως το πώς αντιδρά στις καθημερινές του δραστηριότητες, εντός και εκτός σπιτιού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας στα Social media

2 The Point Studio Pilates © 2020-2024
Designed by Zois K. Design | Powered by CompuStar.gr

2 The Point Studio Pilates © 2020-2024
Designed by Zois K. Design
Powered by CompuStar.gr